Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Cu cine va dansa cavalerul?

Scurtul meu popas in ale politichiei se incheie cu acest post. E cazul sa ne mai ocupam si de altceva decat de sistemul nostru electoral sau de rezultatele aparute pe ici pe colo. Mai avem de facut trei pasi si ne linistim pentru cativa ani. Sau cel putin asa sper.

1. PSD contesta alegerile – Delaratia lui Ponta prin care recunoaste ca PSD a furat la alegeri e geniala  „sistemul de fraudare şi de furt” al PD-L a „funcţionat mai bine”. „Ştiam că ne batem cu ei. Trebuia să câştigăm la zece procente ca să ne batem cu ei, dar nu am câştigat  la zece, probabil am câştigat doar la trei-patru. Şi atunci sistemul lor a fost mai bun”

2. BEC si Curtea Costitutionala le respinge (daca nu e asa inseamna ca suntem o republica bananiera cu sediul la Kabul). Vorba unuia de la TV „Imi spun prietenii parlamentari din alte tari membre UE: Voi romanii organizati alegerile, voi va faceti legislatia, voi le monitorizati si tot voi va plangeti de fraude. Ce? nu sunteti in stare sa faceti un lucru atat de elementar intr-o democratie?”

3. Incepe dansul politic pentru formarea noului guvern. PDL e cavalerul, cine va fi mireasa? Doua sunt mai bogate si mai pline de nuri, cea galbena si cea rosie. Deocamdata, ele stau cu spatele, tinandu-se de mana. O alta varianta ar fi si Cenusereasa care e mai saracuta si vorbeste mai greu romaneste. Ea ar putea fi luata la pachet cu tot haremul de domnite independente si cu cele cateva indragostite de cavaler ce ar alege sa paraseasca suita rosie si pe cea galbena. Ultima varianta ar fi aceea ca acest cavaler va dansa sigur cativa ani, domnitele fiind prea rusinoase. Toate variantele sunt posibile intrucat pacatul precurviei s-a abatut peste toti ca un vant de seara ce imbujoreaza atat obrajii delicati ai preacinstitelor domnite cat si mustata cavalerului.

Comments on: "Cu cine va dansa cavalerul?" (3)

  1. Un snapshot foarte exact al situaţiei politice actuale (după umila mea părere). Eu înclin să pariez pe o dizolvare de Parlament şi nişte anticipate (cel târziu prin primăvară). Şi n-ar fi păcat să nu fie aşa, dacă tot şi-au făcut băieţii încălzirea? Dacă-i bal, apăi bal să fie…

  2. fata lui ponta cind a realizat timpenia e poza anului:)

    nu numai ca nu suntem in stare dar de 20 de ani ne facem ca nu exista fraudare. acu psd-ul face scandal dindu-si foc la valiza. de ce? e o intrebare buna.

    deocamdata udmr e cu ei. in rest mai vedem. poate chiar pnl. eu le-as da postul de prim ministru.

  3. mireasa balaie, zic eu 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: