Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Angajatorii si viitori angajati se vor intalni la noua editie a „FaceIT! Recruitment WorkShop”, cea mai importanta actiune dedicata recrutorilor din domeniul IT, in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca in perioada aprilie-mai 2009. Face IT! are in spate doua editii cu participanti din departamenele de resurse umane ale companiilor cu profil IT&C.

Aceasta editie va fi cu atat mai interesanta cu cat ea se va desfasura sub „auspiciile” crizei financiare, care ne bantuie inca de la inceputul anului si va fi putin probabil ca sa inceteze pana in aprilie-mai, cand se va desfasura evenimentul.

„FaceIT!” , asa sunt indemnati specialistii in resurse umane si recrutare din domeniile telecomunicatii, bancar, networking, soft educational, BPO(Business Process Outsourcing) si nu numai. Workshopul se adreseaza atat persoanelor implicate in activitatea de recrutare din cadrul companiilor de profil IT&C cat si agentiilor de recrutare care au clienti in domeniu.

Succesul editiilor anterioare a incurajat extinderea evenimentului in mai multe orase din tara: in Bucuresti 9-10 aprilie, Timisoara 9-10 mai si Cluj-Napoca 16-17 mai.

Organizatorii Workshopului doresc sa ofere o imagine de ansamblu asupra domeniului specializat al IT-ului si sa stabileasca o baza de cunostinte tehnice, precum si tactici folosite in procesul de recrutare.

Programul trainingului include o structura informativa si practica imbogatita sustinuta de trainerii evenimentului, cu experienta in resurse umane, project management si IT. Se vor expune, prin metode interactive, strategii de recrutare, strategii de vanzare si intelegere a postului, precum si metode de abordare a candidatilor problematici. Workshopul va fi sustinut de o parte practica cu inregistrari video ale unor interviuri tehnice, precum si simulari de interviuri cu candidati pe pozitii IT.

‘Cred cu tarie ca participarea la acest workshop va ajuta recrutorul din segmentul IT sa intelega mai bine pozitia pentru care recruteza, in peisajul ofertei locale de forta de munca foarte diversificata pe numeroase specializari, tehnologii si platforme ,dar, care totusi impart o baza comuna de aptitudini si cunostinte usor transferabile. Aceasta intelegere devine esentiala pe fondul unei oferte de ingineri din ce in ce mai reduse pentru a realiza o identificare corecta a segmentelor IT adiacente din care specialisti pot migra usor catre job-opening-urile companiei.’, sustine Razvan Rapan, Senior Verification Engineer la Nobug Consulting

Agenda, formularul de inscriere, precum si alte informatii despre editiile precedente se gasesc pe adresa: http://vonconsulting.ro/faceit.php

Comments on: "Hai sa ne incuscrim – angajari in domeniul IT" (1)

  1. Uite macar un domeniu unde inca se mai poate vorbi despre angajari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: