Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Gecad-ul anunta ca vor distribui AXIGEN Mail Server in China. Tare sunt curios ce o zice Chinezul despre asta. 😀

Mici si multi chinezii reprezinta o piata uriasa pentru oricine. Gecad Technologies, producătorul soluţiei profesionale de mesagerie AXIGEN (http://www.axigen.com) s-a aliat cu cei din compania PC Stars (http://www.pcstars.com.cn) pentru distibuţia gamei de soluţii AXIGEN Mail Server pe piaţa chineză. PC Stars este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de distribuţie online de software şi SaaS (Software as a Service) din China.

Oricum, una dintre cifrele PC Stars te socheaza. „Platforma de distribuţie online a companiei PC Stars numără peste un million de clienţi înregistraţi.” Hai sa mai dau cateva cifre despre PC Stars, acum ca v-am trezit interesul. „PC Stars colaborează, de asemenea, cu mai mult de 1.000 de integratori de sistem şi VAR, cu aproximativ 2.400 de distribuitori din segmentul retail şi cu aproape 200 de site-uri foarte populare în China, printre care şi Baidu.com”.

Recunosc sincer ca nu auzisem pana acum de Baidu.com. Dupa design si functionalitati am constatat ca e o copie a lui Google pentru chinezi. Din 2000, de cand s-a lansat, a reusit sa acopere o zona extrem de dificila. Mie, ca profan, mi se pare uluitor faptul ca acest motor de cautare functioneaza pentru site-urile de limba chineza. Ca sa nu mai spun, ca ma minunez cum reusesc ei sa publice ceva pe net, stiut fiind ca au peste 5.000 de pictograme in abecedarul micutilor chinezi. Singura referire la acest site, referitor la numarul de vizitatori (pe care am gasit-o eu), spunea ca peste 1,5 milioane de chinezi il folosesc ca motor principal de cautare.

Acum o scurta pauza publicitara

„Parteneriatul dintre AXIGEN şi PC Stars va fi foarte bine primit de către consumatorii din China pentru că oferă utilizatorilor acces direct la o tehnologie de înaltă clasă şi la o serie de excelente funcţionalităţi. Credem că acest acord va aduce pe termen lung beneficii mari pentru ambele companii”, spune Steve Chen, Senior Product Manager la PC Stars.

„Prin acest nou şi foarte valoros parteneriat, AXIGEN are ca obiectiv extinderea în continuare a prezenţei sale pe piaţa din China. Credem cu tărie că PC Stars ne va acorda tot sprijinul în eforturile pe care le vom întreprinde pentru a adapta soluţiile noastre de mesagerie, bazate pe o tehnologie inovatoare şi modernă, la cerinţele specifice ale companiilor care activează în această ţară”, spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Concluzii

Daca v-ati plictisit de cuvinte pompoase care nu spun mai nimic, ar fi bine sa vedem ce concluzie tragem de aici. Gecad, cu produsul sau AXIGEN Mail Server a reusit sa patrunda in China, si nu oricum, ci printr-un parteneriat cu o companie de prima marime. Succesul unei asemenea acord este neindoielnic si asteptam, in continuare, cu interes ca banii chinezilor sa ajunga in conturile Gecad.

Si, ca sa vedeti despre ce sistem de mesagerie este vorba, va prezint, in cuvintele lor, Axigenul.

„Câştigător al premiului ServerWatch 2007 Product Excellence la categoria Servere de comunicare, AXIGEN Mail Server beneficiază de o tehnologie de top care funcţionează în prezent pe cele mai folosite distribuţii de Linux şi BSD, pe Windows, Solaris şi arhitecturile Intel, PowerPC şi SPARC. Recent a fost lansată şi versiunea 6.2, care include şi protecţie antispam în timp real.”

Comments on: "AXIGEN Mail Server vorbeste chinezeste" (2)

  1. frate io nu zic nimic
    ca fix nimic nu inteleg din tehnicareala asta
    asadar ai cuvantul 😀

  2. Ha, deci nu zici nimic. Adica ma lasi pe mine singur in batatura?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: