Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Din ciclul „avem 100 de ani, si ne simtim foarte bine” Brother a prezentat noua colectie de imprimante si multifunctionale A3. Mergand la conferinta lor, am observat ca au participat nume sonore din companie cum ar fi Kazutoshi KATO – Senior Manger, European Group, Brother Industries Ltd. Nagoya; Satoru MIURA – Sales & Marketing Specialist, European Group, Brother Industries Ltd. Nagoya; Naotaka FURUTA – Managing Director, Brother International Austria, Viena; Masakazu GOTO – CEE General Manager, Brother International Austria, Viena; Stephan RIST – Marketing Manager, Brother International Austria, Viena.

Eu credeam ca aceasta companie a fost fondata de doi frati ce au dat aceasta titulatura companiei. M-am inselat, au fost noua frati. Business-ul a inceput cu masini de cusut, care se mai fabrica si astazi (evident nu aceleasi modele 😀 ). O alta componenta majora de business este data de imprimante si multifunctionale. Mandria lor este data de faptul ca sunt facute in-house, de la design pana la tehnologiile proprietare de sunt incorporate in produsele ce ies de pe banda lor de productie.

Mie, personal, nu mi-a placut faptul ca nu am gasit, in noua lansare, nicio imprimanta laser A4. E problema mea si al celor care iubesc acest tip de imprimanta. Totusi, trebuie sa recunosc ca modelele prezentate arata foarte bine, avand totodata caracteristici performante. Nu o sa va plictisesc cu descrierea lor tehnica ci o sa ofer doar cateva caracteristici ce le evidentiaza.

Conceptul „Do More” a fost special dezvoltat pentru a sustine multipla gama de inovatii tehnologice oferite de echipamentele Brother, fiind in prezent alaturi de deviza „at your side” unul dintre principalele mesaje de notorietate care reprezinta marca Brother. In viziunea Brother, „Do More” reprezinta intreg ansamblul de functionalitati de care utilizatorul are nevoie pentru lucra cat mai eficient si a realiza cat mai mult cu echipamentele de office.

Ideale pentru birourile mici sau cele de acasa, noua familie de multifuncionale inkjet color de la Brother include un portofoliu extins de 11 modele. Functionalitatile „all-in-one” ajuta la folosirea cat mai ergonomica prin minimizarea spatiului ocupat pe birouri, toate echipamentele Brother fiind extrem de compacte.

Noua familie include o serie de multifuncţionale inkjet color profesionale ce pot imprima, copia, scana sau procesa faxuri pentru documente de format A3. Noile modele de multifuncţionale Brother inkjet color asigura o viteza mai mare de imprimare (35 ppm mono, 28 ppm color la modelele profesionale) si imagini mai clare la o rezoluţie de printare de 6000 dpi, gratie tehnologiei innovative cu cap de printare de 1,5 picolitri. In timp ce imprimantele inkjet traditionale printeaza cu un consum de 5 pana la 2pl, noile echipamente Brother folosesc doar 1,5pl. Asta inseamnă ca fiecare punct de cerneala este plasat cu o mare acuratete pe pagina, marind acuratetea imaginilor si diminuand consumul de cerneala.

Imprimantele laser monocrom din seria Brother HL-2100 realizeaza printuri de o calitate superioara, cu viteza ridicata. Modele HL-2140 si HL-2150N beneficiaza de un design atractiv, facilitati superioare de printare, conectivitate si consumabile mai eficiente.

Multifunctionalele Brother din seria 7000 asigura o viteza de pana la 22 ppm, la o rezolutie de printare de pana la 2400 x 600dpi. Cu exceptia modelului DCP-7030, intreaga serie beneficiaza de un alimentator de documente ce poate asigura copierea automata a paginilor multiple. Functii software aditionale ofera posibilitatea de reducere a unui numar de 2, 4, 9, 16 sau 25 de documente la o singura pagina A4 iar optiunile de zoom permit reducerea, respectiv largirea imaginii copiate la scara cuprinsa intre 25% – 400%, cu pas de incrementare de 1%.

Modelele DCP-7045N, MFC-7440N si MFC-7840W (wireless) aduc facilitatile de conectare network ca standard, extinzand aplicabilitatea multifunctionalelor la grupuri de lucru, acasa sau la birou.

Referitor la organizarea evenimentului Radu Crahmaliuc (mare om – atat la propriu cat si la figurat) a fost, ca de obicei la inaltime, onorandu-ne chiar si cu imprimantele pe care le-am putut testa. Daca v-am starnit curiozitatea cu aceste noi modele, uitati-va dupa caracteristicile fiecarei imprimante atunci cand o cumparati. Oferta din magazine este extrem de bogata si e pacat sa dati banii pe un produs ale carui caracteristici nu vi se potrivesc. Cazurile in care X sau Y mi s-au plans ca imprimanta lor a scos doar 50-100 de pagini si tonerul costa cat imprimanta le-am auzit prea des. Marii producatori sunt cu totii pe piata romaneasca si analizati cu atentie fiecare specificatie in parte. Nu uitati sa intrebati de costul pe pagina si de numarul de printuri care pot fi scoase cu un cartus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: