Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Mai sunt doar cateva zile pana cand serviciul BaniPePost se va deschide si pentru advertiseri. Deja, primul val al inscrierilor s-a incheiat. Cei care nu s-au inscris pana acum, sau care nu au terminat formalitatile de inscriere, o pot face si in continuare.

Iata, un scurt tutorial pentru cei care doresc sa se informeze asupra modalitatii in care se scrie un post platit.

Daca produsul sau compania nu va place NU SCRIETI DESPRE EL. Aceasta greseala va va costa mult. Va veti pierde credibilitatea, veti pierde vizitatori, va va scadea BBP-Rank-ul ceea ce va va afecta la buzunar pentru urmatoarele oferte.
Incercati sa luati doar acele oferte despre care ati scrie chiar si daca nu ar fi platiti.
Nu exagerati si nu transmiteti informatii eronate. Spre exemplu, daca este o oferta referitoare la un anumit tip de masina nu spuneti ca v-ati cumparat acea masina si cat de minunata este ea (ceea ce ar fi neadevarat). In schimb, puteti spune ca ati vazut oferta si ca e tentanta, ca masina are ABS, EBD, etc si costa doar… De asemenea, puteti spune ca v-ar tenta sa o vedeti cum se conduce si cum se simte un sofer in ea etc. (ceea ce este adevarat).

Spuneti ce doriti, in limbajul vostru, respectand TOATE criteriile specificate de advertiser.

EXEMPLUL 1 – Iata cum a scris un blogger articolul de prezentare al serviciului BPP:
„Daca eşti un blogger care n-are bani de bere dar căruia îi arde gâtul de sete, dacă eşti un blogger caruia nevasta nu-i dă bani ca să meargă la femei, dacă eşti un blogger care visează la Q7 dar n-are bani ca să-şi repare Oltcitul, dă o fugă pe banipepost.com şi te-ai scos. De astăzi înjurăturile pe care le primeşti pe post nu vor mai fi gratuite şi nu vei avea altceva de făcut decăt să-ţi numeri banii din cont. Daca te-ai îmbogăţit citind acest post pe care îl scriu absolut gratuit, îndură-te şi trimite-mi o bere. La butoi.”
Umorul si limbajul neprotocolar sunt apreciate, totusi, nu exagerati nici in aceasta directie.

EXEMPLUL 2 – Iata o persoana care prezinta un program software:
„A trecut ceva vreme de cand n-am mai scris in categoria software. Astazi am sa va prezint un programel (kit-ul sau de instalare avand decat 237kb), denumit Unlocker 1.8.5.
Acesta va ajuta sa scapati de celebra si enervanta eroare de genul „Cannot delete file x, because it’s used by another program”. Cel putin pe mine ma scoate din sarite, ca atunci cand sunt grabit sa dau peste o astfel de eroare. Si utilitarul ma ajuta sa sterg respectivul fisier, si sa evit un eventual conflict din care sa rezulte o eroare de-a dreptul enervanta. Ceva mai multe detalii despre ce alte erori mai rezolva, gasiti pe site-ul Softpedia, unde de altfel gasiti si un download link. Pentru cei curiosi tot acolo gasiti si cateva screenshot-uri, mai exact 2 la numar.
Ar mai fi de spus, ca programul este disponibil in limba romana, si este gratuit. Va las un link pentru download aici.”

EXEMPLUL 3 – Iata si o prezentare de carte:
„Aţi citit „Pădurea norvegiană”? Se zice că e cea mai bună carte a autorului. E vorba despre povestea unei realţii între un tânăr şi prietena celui mai bun prieten al lui care s-a sinucis cu un an în urmă. In filmul turnat dupa aceasta carte, exista un leitmotiv sonor – melodia „Norwegian Wood” a formaţiei Beatles, care îl însoţeşte pe personajul principal, Toru Watanabe, pe tot parcursul rememorării unor evenimente dureroase petrecute cu optsprezece ani în urmă. Un roman despre dragoste şi mai ales moarte, în care mulţi dintre eroii lui Murakami îşi găsesc salvarea.
Romanul s-a vândut în Japonia în 8,7 milioane de exemplare şi a fost tradus în 33 de limbi fiind unul dintre succesele recente ale literaturii japoneze.”

EXEMPLUL 4 – O prezentare referitoare la Asigurarea RCA de la BCR:
„Asigurari obligatorii (RCA) ieftine 880.000 lei vechi pe sase luni la BCR Asigurari.
M-am lovit si eu de nevoia de a incheia o asigurare, in urma cu cateva zile. Asa am dat de Asigurari Online.
Banca Comerciala Romana pare sa aiba cele mai mici preturi.
Partea care mi-a placut la prima vedere a fost ca pretul dat din site era exact cel oferit de asigurator. Deci pentru soferii mureseni: Sediul BCR Central, etaj 2. Dureaza maxim 10 minute si au aer conditionat. Nu cred ca se poate achita cu card de credit (nu am vazut nici un POS), dar recunosc ca nu am intrebat.
Celor din alte orase, le recomand filiala BCR corespunzatoare.
Am vazut si alte oferte cu diverse bonusuri incluse (benzina, asigurari de casa, alte bonusuri…) dar care luate la bani marunti depasesc cu mult oferta BCR de asigurari RCA, diferentele ajungand la 300-500 000 lei vechi.”

Sub nici o forma, nu este permisa o exprimare prin care se arata ca acest post este platit. Sintagme precum: „Scriu acest post, pe care l-am luat de la BaniPePost, despre produsul X” sau „Compania X mi-a dat bani ca sa prezint produsul Y” sunt strict interzise. Atunci cand advertiserul doreste, va trebui sa preluati de pe site-ul BaniPePost o notificare ce va fi inserata la sfarsitul articolului, de genul „Sponsorizat de X”.

Comments on: "Cum se scrie un post platit la BaniPePost" (2)

  1. Acum am vazut acest post si mi-e de mare folos pentru ca am inca multe de invatat. 🙂

  2. problema e de echilibru. nu trebie sa fii expert, dar trebuie sa fii sigur ca nu te faci de doi lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: