Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Hai sa facem un tur al celor mai recente lansari ale Philips la Berlin. Referitor la televizoare, Philips este proprietarul tehnologiei care lumineaza televizoarele in spate, oferind un halou de lumine in ton cu ceea ce se intampla pe ecran.

Specialistii de la Philips sunt de parere ca acest halou iti creeaza o senzatie placuta in timp ce te uiti la televizor. Sincer, eu nu stiu ce sa spun despre aceasta inovatie intrucat toate televizoarele pe Philips cu „Active Frame” – numele tehnic pe care il are nazbatia – le-am vazut in plina zi, in show-room-uri.

OK, am vazut cum functioneaza, am vazut lumina emisa, dar nu le-am vazut seara intr-un apartament ca sa-mi pot da cu parerea. Oricum, e cazul sa va spun ca Active Frame s-a imbunatatit de-a lungul timpului.

Iata ce mai aflam din comunicatul Philips:

„Prezentată în cadrul IFA 2008, noua serie 9700 de televizoare cu ecran LCD de la Philips oferă consumatorilor o experienţă vizuală deosebită, dând viaţă conţinutului de înaltă definiţie (HD). Televizoarele din seria 9700 sunt rezultatul unei abordări inovatoare, bazate pe design. Seria oferă ecrane LCD HD dotate cu cea mai recentă tehnologie Ambilight Spectra 3, oferind o calitate remarcabilă a imaginii. Într-o prezentare modernă şi elegantă, televizoarele Philips din seria 9700 sunt disponibile în variante cu diagonala de 42, 47 şi 52 de inci.”

Si, referitor la televizoarele cu Active Frame:

„IFA 2008 a gazduit, de asemenea, noua generaţie de televizoare Philips Aurea. Noua gamă cuprinde o serie de îmbunătăţiri estetice şi tehnice faţă de prima generaţie de televizoare Aurea.
Adevarată opera de artă, prin design-ul unic şi sofisticat, Aurea se bazează pe o nouă tehnologie de vizionare oferind cea mai captivantă şi cinematică experienţă vizuală. Noua gamă Aurea cuprinde produse cu două dimensiuni de ecran – de 37 şi 42 de inci.

Acestea au în componenţă cea mai recentă versiune a tehnologiei Philips Active Frame – cadrul exterior ce înconjoară ecranul televizorului şi care proiecteaza perfect culorile pe ecranul televizorului, cu o strălucire schimbătoare şi generand o aura de culoare. Active Frame include o nouă culoare strălucitoare, perlată, obţinută din sticlă cu straturi anti-reflex ce creează un efect de halo mai viu şi mai captivant.”

Asa arata un TV cu lumina pe care o face in spate

Asa arata un TV cu lumina ambientala

Philips a mai lansat tot felul de accesorii pentru iPod-uri chiar si un telefon DECT ultrasubtire la care se remarca designul.

„Premiat la IF Design Award, acest telefon Philips prezintă o serie de caracteristici încorporate, precum robotul digital, difuzorul pentru convorbiri handsfree şi o capcitate de memorare de 200 de contacte în agenda telefonică.

Elegantul ID555 a fost inspirat din ultimele tendinţe în designul european pentru interioare. Cu sofisticatul aspect lucios, negru, acest telefon se încadrează perfect în orice interior, modern sau clasic.”

Telefonul DECT Phillips ID555

Telefonul DECT Philips ID555

Iata-l, cui ii place sa si-l cumpere si sa ne spuna si noua celorlalti cum functioneaza dupa ce a cazut pe jos, l-a bagat copilul in closet, etc. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: