Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Am observat ca asta este cea mai des intalnita intrebare. Va inteleg nerabdarea, dar trebuie sa terminam cu primul val de inscriere al bloggerilor. Cu cat va grabiti mai mult sa trimiteti prin posta contractele semnate, cu atat mai curand vom porni treaba.

La modul cum se desfasoara acum inscrierile estimez ca pe la jumatatea lunii septembrie vom deschide poarta advertiserilor pentru lansarea de oferte.

Acum, postez aici cateva lamuriri pentru cei care doresc mai multe informatii despre inscriere:

Cum te inscrii si ce faci dupa aceea
1. te inscrii, iti alegi un username si o parola
2. pui un post despre banipepost de 50 de cuvinte (e extrem de scurt)
3. te loghezi si iti inscrii blogurile (pana la trei) – completezi formularul pentru ele
4. astepti aprobarea noastra

5. completezi contractul de colaborare cu noi pe care ni-l timiti electronic si prin posta in 2 exemplare – (cine locuieste in strainatate trebuie doar sa ne anunte)

Asta e partea de inscriere. Dupa aceea e mult mai simplu:

1. Te loghezi si intri la oferte vezi subiectul, vezi cati bani primesti, dai click pe oferta care iti place, banii se aduna…

2. Te loghezi si intri la oferte vezi subiectul, vezi cati bani primesti, dai click pe oferta care iti place, banii se aduna…
etc.

Alte raspunsuri la intrebari:

– Putem posta orice ca pana acum? Cu imagini gasite pe net?
– Evident ca puteti posta orice, ca si pana acum. Atrageti-va cititorii in felul in care va pricepeti cel mai bine. Imaginile gasite pe net nu ne intereseaza pe noi, puteti sa le publicati, sau nu, e decizia voastra ca si pana acum.
– Daca e vorba sa scriem ceva povesti, atunci e necesar sa stim mai multe despre ce vom scrie.
– Corect, in descrierea ofertei veti primi date, cifre, fapte. In plus, veti putea vizita si site-ul cu descrierea produsului (in cele mai multe din cazuri). Acolo veti gasi alte informatii care va vor ajuta la scrierea unui articol. Nu uitati ca trebuie sa scrieti si materialele vostre, nu numai din cele platite (vezi regulamentul). Ideal ar fi sa aveti mult mai multe articole personale decat cele platite.
– Cand voi primi de lucru, in caz ca nu inteleg voi striga: help!
– Speram ca acest lucru sa nu fie necesar. Vom incerca sa facem in asa fel incat inainte de a da drumul la ofertele advertiserilor sa existe un tutorial pe site pentru a explica mai bine cum se scrie un articol platit.
– Daca nu facem fata sau clientii nu sunt multumiti si ni se reziliaza contractul.

– Daca nu faceti fata, inseamna ca nu doriti acest lucru. Orice blogger de buna credinta, care doreste sa participe la program, daca este atent la cerintele advertiserului le poate indeplini.
Exista mai multe etape pe care le avem in vedere pana la rezilierea contractului. Prima dintre ele este atentionarea bloggerului ca postarea sa nu indeplineste criteriul X pentru oferta pe care a luat-o. El are cateva ore sa remedieze greseala. A doua, este neplata pentru oferta respectiva, aceasta oferta fiind incredintata altui blogger. Iar ultima, este cea de reziliere a contractului.
Trebuie sa intelegeti ca nu suntem absurzi sa cerem lucruri imposibile, dar lucram pe bani si dorim ca cerintele advertiserilor sa fie satisfacute integral.

Comments on: "Cand pot incepe sa scriu la BaniPePost?" (7)

 1. […] Sper ca advertiseri să folosească acest sistem numit BaniPePost.com şi să înţeleagă că este o metodă mult mai bună de promovare.Am scris cam târziu despre această metodă… dar niciodată nu este prea târziu… Deasemenea Razvan Serbu ( director general Netpress Consulting ) ne ofera un mic tutorial despre acest sistem pe blogul lui […]

 2. […] sa "faca bani pe post". "Am observat ca asta este cea mai des intalnita intrebare: Cand pot incepe sa scriu la BaniPePost? Va inteleg nerabdarea, dar trebuie sa terminam cu primul val de inscriere al bloggerilor. Cu cat […]

 3. […] multe detalii si un tutorial cu primii pasi puteti gasi la domnul Razvan Serbu, director general al Netpress […]

 4. Felicitarile mele pentru acest proiect.
  Chiar daca am aflat tarziu m-am inscris si eu la dumneavoastra pe site si astept acceptul pentru a putea incepe treaba :).

  Toate cele bune!

 5. @ mihaisuzuki
  De luni ne apucam de treaba, asa ca probabil vei fi acceptat atunci. Sper ca anul acesta sa fie mai bun si clientii mai multi si mai darnici. 😀

 6. Si eu sper sa fie un an bun!

 7. […] Sper ca advertiseri să folosească acest sistem numit BaniPePost.com şi să înţeleagă că este o metodă mult mai bună de promovare.Am scris cam târziu despre această metodă… dar niciodată nu este prea târziu… Deasemenea Razvan Serbu ( director general Netpress Consulting ) ne ofera un mic tutorial despre acest sistem pe blogul lui […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: