Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Iata o stire in domeniul caritatii. Un domeniu in care fiecare dintre noi ne putem aduce un mic aport. Totusi, cel mai nefericit lucru din tot acest comunicat mi s-a parut titlul:
Sute de şireturi au fost legate de cele peste 650 de persoane prezente la „Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor” 2008
Pentru multi, legarea sireturilor are alta semnificatie. De obicei, se intelege legarea sireturilor de la pantoful stang, cu cel de la dreptul. 😀 Dar sa nu fim carcotasi si sa apreciem evenimentul.
Deci, peste 650 de persoane au fost prezente la a patra ediţie a „Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor”.
„Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor este cel mai cunoscut eveniment sportiv şi caritabil de acest gen din România.
Iata si cateva poze de la eveniment:

Anul acesta participarea la probele de maraton şi semimaraton s-a dublat, ceea ce dovedeşte faptul că evenimentul a încurajat cu succes practicarea acestui sport în România.
Alexandru Papadopol (Acasa TV), Daniel Nitoiu (Sport.ro) şi VJ Oana (MTV) sunt doar câteva dintre personalităţile showbizului românesc care au susţinut şi s-au implicat activ în cadrul acestui proiect de anvergură.
Apreciem faptul că personalităţile din showbizul românesc au fost alături de noi în demersul de a face acest eveniment cât mai cunoscut. Ediţia din acest an a maratonului s-a bucurat de susţinerea Violetei Beclea Szekely – reprezentanta Comitetului Olimpic Român, Roxanei Ciuhulescu (ProTV), Mihai Morar (Radio 21), Adrian Bucur (Prima TV), Direcţia 5, Keo, Viţa de vie şi Voltaj. Acestora li s-au alăturat şi reprezentanţii canalului de ştiri sportive SPORT.ro: Daniel Niţoiu, Alexandra Derevici şi Daiana Anghel şi, echipa de VJ de la MTV Romania: Ela, Oana, Escu, Cristi Stanciu şi Dox.
Un număr impresionant de participanţi s-au înregistrat în competiţie şi au participat activ luând startul Maratonului în Predeal: 83 de echipe la ştafetă, 93 de persoane la semimaraton şi 39 persoane pentru full maraton. Printre companiile care fie şi-au facut echipe proprii, fie au sponsorizat alte echipe şi au luat startul la maraton s-au regăsit: ABN Amro Bank, Alcatel, Allianz-Tiriac Asigurari S.A., Autolive, Berlin-Chemie, Biris Goran, Cargil, Citibank, Colgate-Palmolive, Dacris, Dorna, Fastum Gel, French Embassy, HP, Kronospan, La Strada, Mefin, Microsoft, Mindshare, Ogilvy, Ogilvy One, Pallas, Porsche, Prospero, Radiocom, Siemens, Sistec, Stryker, The Group.
Gian Sharp, Managing Director al DHL International Romania şi-a legat şireturile şi a luat startul la maraton. „Am început acest eveniment în urmă cu patru ani şi ne-am luptat să îl facem cât mai cunoscut. Cifrele la care am ajuns la prezenta ediţie vorbesc de la sine şi sunt dovada eforturilor depuse de noi pentru promovarea sportului, a lucrului în echipa şi, cel mai important, a spiritului caritabil. „Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor” este cu siguranţă inclus în calendarul competiţiilor sportive şi va continua să reprezinte un eveniment frumos pentru mulţi ani de acum înainte „.
Ediţia de anul acesta a mai stabilit un record prin suma strânsă pentru donaţii, care sperăm să ajungă la peste 20.000 euro. Organizatorii vor direcţiona aceste fonduri către „Asociaţia Noi Orizonturi Familia” şi vor fi folosite pentru continuarea proiectului început anul trecut – îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare în saloanele rămase neamenajate ale secţiei pentru copii de la Institutul de Oncologie din Bucureşti – şi oferirea unui tratament profesionist într-un centru unic de salină din Bucureşti pentru copiii care suferă de astm, copii provenind din medii sociale defavorizate sau orfani.

Comments on: "Cine aleargă mult pentru bani, îi donează" (1)

  1. f. frumoasa realizare mai ales ca s-a schimbat starea pacientilor de la oncologie datorita conditiilor create si in acelasi timp un timp placut impreuna intr-o zi frumoasa in aerul curat al muntilor. Bravo! tuturor celor care au participat la marathon si celor care l-au organizat. La mai multe astfel de realizari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: