Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Prietenul meu Radu Crahmaliuc mi-a trimis un document referitor la noutatile pe care le mai lanseaza ei pe piata din Romania. M-am gandit ca v-ar interesa asa ca va prezint intregul material asa cum l-am primit.

Brother continuă seria de lansări dedicate aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Brother International Limited – în Japonia şi 50 de ani de la deschiderea primului birou de vânzare în Europa cu un model de vârf al familiei de imprimante laser monocrom. Noua imprimantă Brother HL-2170W beneficiază de un design atractiv, facilităţi de printare de până la 22 pagini pe minut şi rezoluţie HQ1200, consumabile mai eficiente şi conectivitate wireless, fiind recomandată cu precădere pentru utilizatorii interesaţi de procesarea rapidă şi de calitate a unor care volume mai mari de printuri, fie că lucrează la birou sau de acasă.

Prin caracteristicile sale, imprimanta HL-2170W reprezintă un adevărat vârf de gamă faţă de cerinţele actuale de imprimare laser monocrom, asigurând o viteză superioară şi o calitate profesională a printurilor. Modelul HL-2170W se bazează pe un design ergonomic, iar opţiunea wirless asigură mobilitatea şi gradul de confort specifice operaţiunilor de imprimare din orice locaţie. Tava universală pentru 250 coli reduce amprenta virtuală a acestei maşini, transformând-o într-o imprimantă laser monocrom compactă, ideală pentru orice interior. Un alt avantaj major oferit de acesta imprimantă este uşurinţa instalării şi configurării. Astfel, utilizatorii care au puncte de acces wireless ce suportă SecureEasySetup, Wi-Fi Protected Setup sau AOSS pot să configureze automat setările wireless prin simpla apăsarea a butonului de pe router.

„HL-2170W face parte din noua familie de imprimante şi multifuncţionale monocolor care beneficiază de funcţionalităţi moderne şi tehnologii avansate precum: conectivitatea wireless, viteza ridicata de imprimare si copiere, rezoluţie HQ 1200, tavi de capacitate mare, compatibilitate Windows si Mac, funcţii scan to e-Mail server, setări de securitate, consumabile de mare volum, etc.,” afirma Radu Crahmaliuc, Country Manager Brother International Reprezentanta Romania. „Prin noua familie de echipamente monocolor, Brother adreseaza cerintele de viteza, calitate, ergonomie si comunicare ale utilizatorilor moderni.”

Caracteristici principale:

· Viteza de imprimare monocrom de până la 22 ppm

· Rezoluţie HQ1200 (2400 x 600 dpi)

· Network: Ethernet 10/100Base-TX, Wireless LAN IEEE802.11b/g

· Prima pagină este imprimată în mai puţin de 10 secunde

· Memorie 32MB

· Conexiune Full-Speed USB 2.0

· Emulaţie GDI

· Capacitate hârtie de până la 250 coli

· Tavă ieşire pentru până la 100 coli

· Garanţie 2 ani.

· In-box Toner aprox. 1500 pagini

· Toner: TN2110 + aprox 1500 pagini, TN2120 – aprox. 2600 pagini.

· Standard Drum: DR2100 – aprox. 12.000 pagini

In 2008 Brother celebreaza 100 de ani de la infiintarea Yasui Sewing Machine Company, care dintr-o mica afacere de familie inceputa la Nagoya – Japonia acum un secol, a devenit astazi o entitate multinationala cunoscuta sub numele Brother Industries Ltd. Tot acum se celebreaza si 50 de ani de la infiintarea Brother International Europe, care si-a inceput activitatea de business in Irlanda in anul 1958. Acest an aniversar este marcat printr-o bogata agenda de evenimente in cele 39 de tari in care Brother are reprezentante de business, precum si prin lansarea unei serii de modele aniversare dedicate, care vin in completarea portofoliului actual de produse.

De la prima imprimanta dot-matrix lansata in anul 1971 pana in prezent, Brother s-a afirmat ca unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata echipamentelor pentru office. Portofoliul de astazi include o larga gama de familii si echipamente de la imprimantele laser si multifunctionalele laser si inkjet alb-negru si color, la masini fax cu transfer termic si solutii de etichetat.

Beneficiind de o bogata experienta de piata a corporatiei Brother, de tehnologiile inovatoare si de o larga gama de produse, biroul de reprezentanta Brother din Romania actioneaza in acord cu misiunea companiei, bazata pe permanenta preocupare de a oferi clientilor si partenerilor cele mai bune produse si solutii, asa cum reiese din motto-ul: „Brother, At Your Side”.

Comments on: "Conectivitatea wireless un standard pentru Brother" (5)

 1. salut razvan. sint unul dintre cei care organizeaza evenimentul cu pernele. daca vrei sa vb despre – ID de ym – minimalioan@yahoo.com

 2. @ ioan
  te astept pe messenger

 3. sa-mi spuneti si mie ce si cum.

 4. @ Dan
  Eu inca il mai astept pe ioan

 5. si el pe tine
  am vorbit cu el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: