Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Sunt stelist, dar nu fanatic. Nu il iubesc pe Jiji sau pe oricare altul de la Steaua. Imi place fotbalul de calitate si sunt trist ca in Romania nu prea mai avem ce vedea.

Oricum, fumurile tineretii mi-au trecut de mult asa ca ma intreb cum de mai sunt suporteri fanatici unii care au trecut de 30 de ani. Sa mizezi totul pe o idee, pe o echipa sau un club este o atitudine infantila, mult mai potrivita cu adolescenta.

In zilele trecute, sub geam se aude un vuiet mare. Dau fuga in balcon sa vad ce se intampla. Trecea parada suporterilor dinamovisti in drum spre Giulesti. Aveau intalnire cu rivalii rapidisti. Din pacate pentru ei, nu aveau intalnire cu circumvolutiunile din creier ci cu alcoolul – sub privirile aprobatoare ale politiei. In plus, la cele 12 grade din exterior doar gradele de din tarie puteau suplini diferenta. Bustul gol, ca simbol al apartenentei de turma atrageau privirile tuturor. Poate fetele erau incantate de etalarea atator fermoni barbatesti, dar babele stuchiau dupa ei si-si faceau cruce. (VIDEO CALITATE MAI BUNA decat pe YouTube)

Deci, Steaua a intrat in Europa! Via UE. Cel putin, asta a aflat fiul meu de sase ani, de la mine dupa trecerea „trupei”, ca raspuns la intrebarea:

– Tati! De ce striga „UE… STEAUA!”

– Se bucura ca a intrat Steaua in Uniunea Europeana, fiule!

Aveti aici un video pus de mine si pe YouTube pentru delectare intelectuala:

Comments on: "Ura! Steaua a intrat in Europa!" (2)

  1. 🙂

    am si eu in familie stelisti

  2. si eu sunt stelist. de ce? pai cea mai veche amintire a mea cu fotbalul e cu pisti covaci. mi-l amintesc pe constantin, pe crainiceanu, pe oana, pe… de acolo la jiji e cale lunga drum batut. nu m-am uitat la meci pentru ca nu ma mai intereseaza jocul acesta asemanator cu fotbalul. nu e vorba neaparat de tehnica sau de viteza, ci de larma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: