Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Reclame betege

Vitalis, By Dr. Oetker
E imposibil sa nu o stiti. Cea in care sotul si sotia, tineri si frumosi, alearga sa puna mana pe cutia cu cereale. Partea mai amuzanta este ca isi pun diverse capcane prin casa, in scopul de a ajunge ei, si nu partenerul, la miraculoasa cutie cu cereale. In momentul in care sotul ajunge in bucatarie vede ca sotia a golit toata cutia la ea in farfurie.
Bun, totul are o logica si e cursiv si amuzant, dar aici intervine aspectul care arunca la gunoi tot ce s-a muncit mai devreme – raftul plin cu cereale. Acest mic amanunt face inutila toata alergatura matinala. Totul este inutil atunci cand ai casa plina cu cereale. De ce ai alerga dupa ceva pe care-l detii din belsug. Logica scartaie – reclama e imbecila. E ca si cum ai alerga impreuna cu prietenii intr-o padure cu scopul de a gasi copaci.

Primesti mai mult pentru casa ta – Banca Romaneasca
Pentru reclama asta cer insistent indrumare spirituala. Deci, un cuplu de varsta mijlocie, care sta intr-o casa relativ simpla este deranjat de un individ mai tanar care bate la usa.
Cin’ sa fie? Cin’ sa fie?
Tanarul are o farfurie cu prajituri, tort (nu are importanta) si le spune ca e vecinul. Oamenii se uita la el, cu priviri nedumerite. Oricum, el continua aratandu-le unde sta – un bloc la 500m mai departe.
Camera face zoom si se vede o disperata care da din maini pe la jumatatea blocului. Tanarul explica – e sotia mea, va face cu mana. Punct.
Apare sloganul – Primesti mai mult pentru casa ta – Banca Romaneasca

Comments on: "Reclame betege" (2)

  1. si astea pe care le-ai mentionat tu sunt doar unele dintre reclamele tampite care exista la tv. ajungi sa te si amuzi pe seama lor (vezi reclamele cu pensia privata). dar, culmea, unele din reclamele astea tampite isi ating scopul. caci trebuie sa recunoastem, scopul oricarei reclame este de-a vinde si exista multe reclame creative care pur si simplu nu vand pentru ca strategia lor lasa de dorit.

  2. @ Oceania
    Sunt altele mult mai imbecile decat astea. M-am referit la acestea doua, doar pentru ca m-au asasinat aseara pe toate posturile la TV.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: