Noutati IT, energie regenerabila, alerte

AMD triple core logo Am primit un anunt de la AMD conform caruia s-au lansat primele procesoare triple-core. Este extrem de ciudat acest lucru intrucat Intel a mers pe varianta de 2 – 4 – 8 core. In mod sigur, acestea se bazeaza pe alta arhitectura.
Deci, AMD a anunţat disponibilitatea seriei de procesoare triple-core AMD Phenom X3 8000, oferind gamerilor şi pasionaților de media digitală performanţă la preţuri accesibile. Procesoarele AMD Phenom X3 sunt create pentru îmbunătăţirea performanţei aplicaţiei multi-threaded faţă de procesoarele dual-core, la aceeaşi viteză. Fiind primul procesor triple-core x86, AMD Phenom X3 face accesibilă tehnologia multi-core unui public mai larg, interesat de PC-uri care pot face faţă uşor avansului tehnologic al divertismentului digital de astăzi.


Împreună cu seria de chipset-uri AMD 780, procesoarele AMD Phenom X3 pot oferi îmbunătăţiri semnificative în gaming şi în experienţe HD pentru clienţii PC mainstream. Soluţia AMD pentru desktop poate oferi o experienţă HD completă, cu suport pentru cele mai noi şi mai solicitante formate, printre care VC-1, MPEG-2 şi H.264, pe un PC mainstream.
Cu Unified Video Decoder (UVD) de la AMD, soluţia poate procesa redarea HD pe o placă video corespunzătoare decât cu un procesor, prin urmare clienţii se pot bucura de o experienţă mai plăcută de vizionare HD – fără întârzieri, blocaje sau scene întrerupte -, pentru ultimele titluri Blu-Ray.
„În 2007, AMD s-a angajat să livreze procesoarele triple-core AMD Phenom în primul trimestru al anului 2008, iar astăzi compania se ţine de cuvânt,” a afirmat Bob Brewer, vice-președinte corporate, marketing strategic, AMD. „AMD înţelege că aplicaţiile PC de astăzi sunt accelerate cel mai eficient cu produse multi-core, de la procesoare quad la triple şi dual-core. Acesta este motivul pentru care noi livrăm acum cea mai largă gamă de multi-core pentru desktop din industrie.”
Procesorul AMD Phenom X3 şi chipset-ul AMD 780G pentru desktop sunt compatibile cu DirectX 10, astfel încât gamerii ocazionali pot acum să se bucure de o experienţă de joc îmbunătăţită, cum ar fi grafica 3D extrem de reală şi interactivitatea dinamică, pentru cele mai noi jocuri. Gamerii care doresc să-şi mareasca performanta prin adăugarea unei plăci grafice discrete, îşi pot accelera performanţa cu ATI Hybrid Graphics Technology. Această tehnologie poate utiliza atât puterea grafică a plăcii video ATI, cât şi a placii video integrate pe placa de bază, în tandem, oferind aplicaţiilor îmbunătăţiri de până la 70% pentru performanţa 3D. În plus, AMD 780G este a doua generaţie de chipset-uri ce oferă AMD OverDriveTM, o interfaţă cu utilizatorul uşor de folosit, ce face accesibilă tuturor performanţa îmbunătăţită.

Seria de procesoare triple-core AMD Phenom X3 8000
Procesoarele AMD Phenom X3 8400 şi AMD Phenom X3 8600 pot îmbunătăţi performanţa fata de cea a procesoarelor dual-core in aplicaţii single-threaded şi o pot face in aceleaşi aplicaţii ca şi pentru quad-core. Procesoarele triple-core AMD Phenom pot de asemenea să sporească performanţa pentru modelele de utilizare multi-tasking şi pentru aplicaţiile multi-threaded, pe lângă beneficiile comune cu procesoarele quad-core AMD Phenom X4.
AMD va colabora cu ZT Systems pentru a lansa în premieră primul sistem ce utilizează noul procesor triple-core AMD Phenom X3 la QVC, în timpul emisiunii Computer Shop, din data de 31 martie la 10 p.m, EDT.
„Noile desktop-uri ZT Affinity ce utilizează procesoarele triple-core AMD Phenom X3 oferă – Cea mai nouă tehnologie la un preţ mai mic,- încurajând o arie mai largă de utilizatori să experimenteze performanţa şi capacitatea multi-tasking a adevăratei tehnologii multi-core,” a afirmat Russell Carlisle, vice-preşedinte marketing la ZT Systems. „ZT Affinity 5202Zi este alegerea perfectă pentru clienţii care caută un PC cu stil, la un preţ avantajos, cu puterea necesară pentru a face faţă ritmului alert al divertismentului digital de astăzi.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: