Noutati IT, energie regenerabila, alerte

Doi misei, fosti angajati Mondospirit au copiat backup-ul site-ului X6.ro. Cu aceasta ocazie, plini de o neagra manie proletara, privim cum lichelele burgheze isi fac loc la pieptul scumpei noastre patrii. Sa curga sange! Sa li se taie capul!
In mare, cam acesta este mesajul dat publicitatii de „ofiterul de serviciu” de la X6.ro.
Imi faceam iluzii ca limba de lemn, intarita de spiritul stalinist si proletar, a disparut in haul tranzitiei. Credeam ca doar in politica mai vedem cativa dinozauri care nu si-au pierdut deprinderile dobandite „prin munca cinstita” la Stefan Gheorghiu.
Iata ca m-am inselat. O dovada neasteptata vine din IT, in comunicatul X6.ro. Cititi si va minunati.

Astfel, tocmai din Craiova, ne parvine o fraza relativ blanda ce ne introduce in atmosfera X6.ro: „La numai 10 zile dupa ce doi angajati X6.ro : Popescu G*** I*** si Sandu C*** M*** ( coleg de grupa ) au fost dati afara, acestia au reusit sa fure backup-ul site-lui http://www.X6.ro urmand sa il foloseasca pe 2 domenii pirat cumparate de ei intr-o totala lipsa de idei si incercarea jalnica de a dezvolta o afacere proprie, profitabila.”
Dupa acest paragraf, ni se explica in cel mai pur stil stalinist: „Numitul Popescu G*** I*** in varsta de 22 ani , student anul 4 la automatica in Craiova care part time pentru a mai face un ban printre instalari de windows pirat si vanzare de CD-uri la negru lucreaza ca taximetrist ‘pe tura’ impreuna cu tatal sau a fost primul care a dus la indeplinire sarcina de Hot, punand copii fidele ale subdomeniilor X6.ro pe recent cumparatul domeniu Pirat NeoPedia.ro.”
Deci tragem concluzia ca un taximetrist, cu tata taximetrist, student in anul 4 la automatica in Craiova este persoana incriminata. Totusi, sunt cam nelamurit, pentru ca mie mi se pare ca are „origine proletara sanatoasa” conform normelor de Partid si de Stat. Dar, pana si cei mai buni fii ai patriei noastre sunt supusi greselii. Asa ca printre micile abateri ca „instalari de windows pirat si vanzare de CD-uri la negru” au facut imprudenta de a se abate de la linia Partidului si au indraznit sa „duca la indeplinire sarcina de Hot, punand copii fidele ale subdomeniilor X6.ro pe recent cumparatul domeniu Pirat NeoPedia.ro”
Acum, pentru ca mania noastra proletara sa ajunga la apogeu citim: „Pentru a dovedi inca odata nerusinarea de care Popescu G*** I*** da dovada, dupa ce acesta cumpara domeniul neopedia.ro, si deja cloneaza jocuri.X6.ro , bancuri.x6.ro si toppoze.x6.ro pe subdomeniile Pirat jocuri.neopedia.ro, bancuri.neopedia.ro si toppoze.x6.(…)
mai asteptam idei’ ( URL: http://neopedia.ro/forum/showthread.php?t=103 )”
Din pacate, mesajul este prea tehnic si nu ne poate convinge prea mult. Domeniul IT nu este destul de percutant pentru taria mesajului.
Nici o problema, primim mult asteptatele explicatii mobilizatoare: „Dupa cum se observa Popescu G*** I*** continua sirul patetic al ‘hotei fara cap’ dorind sa foloseasca tot backup-ul X6.ro si pe langa asta el fiind in asteptare de ‘idei noi’ , idei de a Fura continut si scripturi deja facute si de pe ale situri.”
Aha, deci Popescu G*** I*** nu s-a transformat in omul nou, ci a decis sa „continue sirul patetic al ‘hotei fara cap’ dorind sa foloseasca tot backup-ul X6.ro” fiind in asteptarea unor noi idei de furturi. „Hotei fara cap” – banuim ca au vrut sa zica hotiei fara cap, insa nu putem fi siguri. Oricum, tot textul din ghilimele este exact cel din comunicat.
„Cu alte cuvinte el astepta idei pentru un nou furt de la alti colegi retardati de facultate care se intituleaza pompos ‘moderatori’ pe forumul site-ului pirat neopedia.ro.”
Acum este clar, viitorii intelectuali, putregaiul societatii capitaliste „colegi retardati de facultate” sunt clasa impotriva careia trebiue luptat pana la ultima suflare, pentru propasirea Republicii Socialiste Romania si inaintarea ei spre Comunism.
Asa ca, urmeaza indemnul la lupta: „Facem un anunt tuturor webmasterilor in vederea acestor 2 domenii pirat portalpedia.ro si neopedia.ro pentru verificarea lor permanenta in vederea observarii daca si alte situri au cazut in atentia acestor 2 hoti patetici si se afla respectiv colonate pe acele situri.” – (oare „clonate in loc de colonate?).
Aceste elemente imorale au fost date afara din motive extrem de clare: „Dupa ce acesti 2 angajati ai firmei Mondospirit, cea care se ocupa de intretinerea Portalului http://www.X6.ro au fost dati afara pentru un alt caz de frauda, si anume inregistrarea domeniului sub care X6.ro urma sa fie lansat si anume : PortalPedia.ro , care acum este inregistrat de un amic de hotie al acestor doi studenti care in lipsa de idei proprii alearga dupa faima nemeritata, Popescu G*** I*** si Sandu C*** M***, 2 studenti mult sub medie ai facultatii de Automatica si Calculatoare din Craiova, judetul Dolj.”
Deci ei au indraznit sa inregistreze primii un domeniu pe Internet, si ca atare compania ii da afara. In plus, „Facem pe aceasta cale un anunt tuturor institutiilor scolare care adapostesc exemplare de genul celor 2, hoti lipsiti de originalitate, viitori violatori ai copywrite-ului de a identifica si stopa fenomenul copiilor pirat al site-urilor, cd-urilor si altor materiale media, indeletniciri atat de cunoscute celor 2.”
„Viitori violatori” reprezinta o imbunatatire remarcabila a limbii de lemn ce va trebui analizata de specialisti in viitor.
Dar, asta nu e tot. „Ca urmare a sanctiunii care a fost impusa, si anume darea afara a cestor 2 personaje de joasa speta, Sandu C*** M*** cumpara domeniul Pirat Portalpedia.ro , iar Popescu G*** I*** cumpara domenul Pirat NeoPedia.ro pe acesta din urma fiind instalate scripturile si backup-ul X6.ro.”
Toate aceste elemente incearca si folosesc toate posibilitatile pe care le au prin lipsa noastra de vigilenta, pentru a lovi in interesele constructiei socialiste.
Suntem convinsi, ca marea majoritate a cititorilor vor intelege just hotararea Partidului si isi vor aduce contributia lor la zdrobirea acestei actiuni dusmanoase contrarevolutionare in ce priveste furturile si delapidarile, ca pe viitor vor lovi fara mila in jefuitorii avutului X6.ro, dovedind ca merita intr-adevar increderea acordata de clasa muncitoare. In plus: „X6.ro prin intermediul comunicatelor de presa Mondospirit, isi va face intotdeauna datoria de a aduce la cunostinta fapte de asemenea natura in dorita de a stopa fenomenul de piratare al portalului X6.ro.” – ca sa stiti.

Comments on: "Ana, Luca si cu Dej au bagat spaima-n burgheji" (4)

 1. o, ba nu! am primit şi mai rău de-atât (comunicatele de genul ăla, vre 5 anul ăsta, sunt tratate separat), şi-anume:
  “dragă redacţie (!), In aceasta vara e valabil motto-ul „Urmeaza principiul: Arata bine!“. Deloc greu, caci noua moda este dominata de un look proaspat si relaxat, caruia, in ciuda lejeritatii si ‘neglijentei’, nu-i lipseste sex-appeal-ul feminin si eleganta. E timpul sa experimentezi fara prejudecati si sa asortezi accesoriile intr-un mod iscusit.”
  etc.

  Razvan a raspuns:
  Tare! Ar trebui sa le strangi, sa faci o analiza pe text, si sa le pui pe blog.

 2. Vaaaaaaai!!!

  Incredibil comunicat de presa…

  No comment!!

 3. Don Sheriff said:

  Am mai citit postul inca o data, ca prea „tare” e!

  De mentionat si comentariile dintre ghilimelele comunicatului, of course!

 4. asta e telenovela ca-n bancul ala cu bordelul stalinist. fetele au carnet de partid din noiembrie. acel noiembrie:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: